Založ si blog

Moja prvá cesta do Moskvy #2

Rano sme uz mali pristavene rebrinaky zo Zazrivej v prvom bude ciganska muzika z Ocovej a kedze Anti je nas najlepsi spevak a dokonca v troch reciach,slovensky,madarsky a najlepsie mu ide ciganstina z Hradca Kraloveho dali mu do ruky mapu cesty a bicik z ebenoveho dreva co si este onehda doniesol z Afriky. Dostal dve biele kobyly aby sme ich videli v hmle,jedna kobyla sa volala Iveta a druha Lucia a vytiahnu aj s plnym vozom, ked sa im recituje “Vitazny Februar”
Do dalsieho voza sme za bicik posadili anaJ a rukovet na biciku mala z vysavaca Erika,ked plesla bicom tak obidva kone stali hned na zadnych,boli dost krpaty Mikulas trpel na svoju postavu v remencoch a Ivanovi to bolo jedno keby bol voz naplneny aj kopcom diamantami.
V tretom gazdovala sudruzka Repress, ale miesto bicika mala iba hrkalku, aby cestou cez Certovicu nezobudila zatulaneho medveda co sa do Tatier vracal z Madarska a navyse tam boli zasoby zradla pre vypravu a jablckovica.Jej kone sa volali Ferko a Lojzo. Vsetky vozy boli patricne ozdobene na prvom mali dokonca aj strechu aby im basa nezmokla,druhy si anaJ oblepila motorkarmi a na tretom sudruzka Repress ponalepovala plagaty s Putinom okolo celeho voza a mozna aj kvoli tomu aby dedincania nevideli co mame na voze a mne chcela na zadok vytetovat Fica.

fotomontáž autora

fotomontáž autora

V Brezne hned vedla Biresa,kde mal svadbu aj Mikulas z Cierneho Balogu mal pneuservis Armageddon, vsetko sme dostali gratis a rozhodol sa, ze ide s nami do Moskvy,Perun mu sfalsoval listok na rychlik.

fotomontáž autora

fotomontáž autora

A uz aj sedel vedla Antiho a navadzal ho cez Certovicu az do Liptovskej Mary a tam sme si na brehu postavili stan a Soumsa sme poslali nachytat cerstve ryby a hlavy sme pomleli s chvostami a vyrobil som olejcok, aby nas komare v noci nestipali a tak sme z toho smrdeli,ze nas nechceli pustit ani do Vychodnej.
V Poprade to uz bolo ine kafe,ked sa dozvedela o nas Kisikomova manzelka,vybavila nam kupel v Aquaparku,vsetci sa tam kupali nahy,iba Perun v plechovych trenkach a Ja som si doniesol z Floridy palmovy list a vzadu som mal bobkov list, co dopestovala anaJ na Balkone na Sumracnej.
Cakala nas posledna cesta do Kosic,ubytovala nas Kisikomova manzelka na zimnom stadione, prave skoncil zapas a anaJ prve co ju napadlo zobrala do ruky mikrofon a o polnoci nam zaspievala internacionalu

 

fotomontáž autora

fotomontáž autora

Cigani spali vonku pri mesacnom splne,vraj sa im lepsie bude snivat o zajtrajsom Luniku ked navstivia svojich sukmenovcov.
Na Luniku nas deturence milo privitali,Evita narobil hamburgeri a o Obym si mysleli, ze je vajda ked je taky vysoky a ma stale valasku v ruke,nie jedna sa mu tlacila pod pazuchu.

fotomontáž autora

fotomontáž autora

S tazkym srdcom sme rozobrali rebrinaky a darovali ciganom na kurenie,lebo ani sami nevieme ako to bude z plynom na zimu,tesim sa uz na zajtrajsiu cestu do Kyjeva,co vsetko sa nam prihodi vo vlaku bude stat v dalsom blogu,aspon nieco nach stoji v nasej rodine,tiez nie sme uz najmladsi 😀

Úspešný Marián Kotleba

06.10.2017

Hlasy pre pana Kotlebu rastu neskutocnym tempom. Koho by ste vollli Vy pri volbach?

Moja prva cesta do Moskvy # 7

24.07.2015

Prekvapenie na hoteli, na ktore sa neda zabudnut,hned ako sme vosli na recepciu v okovach a 10 kilovymi gulami bol priviazany Magor ,pomahal totizto nakupovat zvaracie masky pre prvu Ceskoslovensku diviziu a pasoval to v tej japonke co tlacil sovu po Kyjeve. Mal jedine stastie ze bol vzdialeny pribuzny Dzurindu a spolu bicyklovali po Slovensku ked bol premierom,mozna mu robil aj [...]

Moja prva cesta do Moskvy #6

18.07.2015

Hned po ranajkach kde sme byvali a obsadili jedno cele poschodie kvoli bezpecnosti sme sa vydali do mesta,ani som sa nenazdal a mal som sranok okolo tela a toto uz ma co znamenat spytal som sa anaJ,vraj kvoli mojej kleptomanii a ked sme stretli ceskych turistov z Plzne tak im povedala ze trpim demenciou,vytiahol som si za rohom tapku a dobre som si s nej supol do [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 22500x
Priemerná čítanosť článkov: 3750x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy