Založ si blog

Moja prvá cesta do Moskvy #2

Rano sme uz mali pristavene rebrinaky zo Zazrivej v prvom bude ciganska muzika z Ocovej a kedze Anti je nas najlepsi spevak a dokonca v troch reciach,slovensky,madarsky a najlepsie mu ide ciganstina z Hradca Kraloveho dali mu do ruky mapu cesty a bicik z ebenoveho dreva co si este onehda doniesol z Afriky. Dostal dve biele kobyly aby sme ich videli v hmle,jedna kobyla sa volala Iveta a druha Lucia a vytiahnu aj s plnym vozom, ked sa im recituje “Vitazny Februar”
Do dalsieho voza sme za bicik posadili anaJ a rukovet na biciku mala z vysavaca Erika,ked plesla bicom tak obidva kone stali hned na zadnych,boli dost krpaty Mikulas trpel na svoju postavu v remencoch a Ivanovi to bolo jedno keby bol voz naplneny aj kopcom diamantami.
V tretom gazdovala sudruzka Repress, ale miesto bicika mala iba hrkalku, aby cestou cez Certovicu nezobudila zatulaneho medveda co sa do Tatier vracal z Madarska a navyse tam boli zasoby zradla pre vypravu a jablckovica.Jej kone sa volali Ferko a Lojzo. Vsetky vozy boli patricne ozdobene na prvom mali dokonca aj strechu aby im basa nezmokla,druhy si anaJ oblepila motorkarmi a na tretom sudruzka Repress ponalepovala plagaty s Putinom okolo celeho voza a mozna aj kvoli tomu aby dedincania nevideli co mame na voze a mne chcela na zadok vytetovat Fica.

fotomontáž autora

fotomontáž autora

V Brezne hned vedla Biresa,kde mal svadbu aj Mikulas z Cierneho Balogu mal pneuservis Armageddon, vsetko sme dostali gratis a rozhodol sa, ze ide s nami do Moskvy,Perun mu sfalsoval listok na rychlik.

fotomontáž autora

fotomontáž autora

A uz aj sedel vedla Antiho a navadzal ho cez Certovicu az do Liptovskej Mary a tam sme si na brehu postavili stan a Soumsa sme poslali nachytat cerstve ryby a hlavy sme pomleli s chvostami a vyrobil som olejcok, aby nas komare v noci nestipali a tak sme z toho smrdeli,ze nas nechceli pustit ani do Vychodnej.
V Poprade to uz bolo ine kafe,ked sa dozvedela o nas Kisikomova manzelka,vybavila nam kupel v Aquaparku,vsetci sa tam kupali nahy,iba Perun v plechovych trenkach a Ja som si doniesol z Floridy palmovy list a vzadu som mal bobkov list, co dopestovala anaJ na Balkone na Sumracnej.
Cakala nas posledna cesta do Kosic,ubytovala nas Kisikomova manzelka na zimnom stadione, prave skoncil zapas a anaJ prve co ju napadlo zobrala do ruky mikrofon a o polnoci nam zaspievala internacionalu

 

fotomontáž autora

fotomontáž autora

Cigani spali vonku pri mesacnom splne,vraj sa im lepsie bude snivat o zajtrajsom Luniku ked navstivia svojich sukmenovcov.
Na Luniku nas deturence milo privitali,Evita narobil hamburgeri a o Obym si mysleli, ze je vajda ked je taky vysoky a ma stale valasku v ruke,nie jedna sa mu tlacila pod pazuchu.

fotomontáž autora

fotomontáž autora

S tazkym srdcom sme rozobrali rebrinaky a darovali ciganom na kurenie,lebo ani sami nevieme ako to bude z plynom na zimu,tesim sa uz na zajtrajsiu cestu do Kyjeva,co vsetko sa nam prihodi vo vlaku bude stat v dalsom blogu,aspon nieco nach stoji v nasej rodine,tiez nie sme uz najmladsi 😀

Úspešný Marián Kotleba

06.10.2017

Hlasy pre pana Kotlebu rastu neskutocnym tempom. Koho by ste vollli Vy pri volbach?

Moja prva cesta do Moskvy # 7

24.07.2015

Prekvapenie na hoteli, na ktore sa neda zabudnut,hned ako sme vosli na recepciu v okovach a 10 kilovymi gulami bol priviazany Magor ,pomahal totizto nakupovat zvaracie masky pre prvu Ceskoslovensku diviziu a pasoval to v tej japonke co tlacil sovu po Kyjeve. Mal jedine stastie ze bol vzdialeny pribuzny Dzurindu a spolu bicyklovali po Slovensku ked bol premierom,mozna mu robil aj [...]

Moja prva cesta do Moskvy #6

18.07.2015

Hned po ranajkach kde sme byvali a obsadili jedno cele poschodie kvoli bezpecnosti sme sa vydali do mesta,ani som sa nenazdal a mal som sranok okolo tela a toto uz ma co znamenat spytal som sa anaJ,vraj kvoli mojej kleptomanii a ked sme stretli ceskych turistov z Plzne tak im povedala ze trpim demenciou,vytiahol som si za rohom tapku a dobre som si s nej supol do [...]

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 22521x
Priemerná čítanosť článkov: 3754x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy